Suporterii italieni nu au voie să intre în Anglia pentru finala EURO 2020

Ministrul britanic al Transporturilor, Grant Shapps, îi avertizează pe suporterii italieni să nu călătorească spre Anglia pentru finala EURO 2020. Naționala de fotbal a Italiei întâlnește duminică selecționata Angliei, pe stadionul Wembley din Londra.

Aproximativ 60.000 de spectatori sunt așteptați la meci, dar foarte puțini dintre ei vor fi italieni, deoarece britanicii impun o carantină de 10 zile celor care sosesc în Anglia.

Întrebat ce le-ar transmite italienilor care încearcă să ajungă la meci, Shapps a spus: „Să nu vină’ este răspunsul pentru această întrebare simplă. Dacă depistăm persoane care vin doar pentru fotbal, nu o să-i primim, de fapt, multe zboruri directe au fost anulate din acest motiv”, a spus el pentru Times Radio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Mersul trenurilor. CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi /...

CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi, trenurile IR 1833 (Iaşi - Cluj) si IR 1832 (Cluj - Galaţi) urmând a tranzita zona...
recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...