Supriză pentru utilizatorii WhatsApp: se va introduce o nouă funcție

WhatsApp, serviciul de mesagerie mobilă, va introduce o nouă funcție care permite citirea mesajelor mai târziu.

WhatsApp vine cu noi idei, cea mai recentă constând într-un instrument care va permite chiar și celor mai distrați de la telefon să nu rateze niciun mesaj. Funcția va fi numită „Citește mai târziu”, astfel că va permite marcarea mesajelor pentru a fi citite ulterior, atunci când utilizatorul accesează aplicația.

Aplicația va trimite un memento, pentru a le aminti utilizatorilor de mesajele programate pentru a fi citite.

Noua funcție va utilă mai ales acelor persoane care fac parte din grupuri în care conversaţiile sunt foarte active. Această opțiune ar oferi posibilitatea de a citi calm toate mesajele din urmă, după un simplu memento.

Când va fi disponibilă noua funcție?

Conform WABetaInfo, funcţia nu este încă disponibilă, dar va apărea în curând.

Pentru a putea fi folosită, trebuie selectat chatul dorit şi apăsat până se deschide meniul dedicat. Din acel moment, putem alege opţiunea „Citiţi mai târziu”, ceea ce va permite salvarea mesajelor pentru a fi citite ulterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...