Surpriză: Când vine Maluma în România

Artistul columbian Maluma revine în România la patru ani de la ultimul său show în țara noastră. Noul concert Maluma va avea loc la Romexpo, București, în aprilie 2022.

Maluma revine în România pe 8 aprilie 2022. Concertul este programat să aibă loc în București, la Romexpo, Pavilion Central A, și este inclus în Papi Juancho Maluma World Tour. Evenimentul a fost confirmat pe site-ul oficial al artistului.

Maluma a concertat pentru prima oară în România în 2018. Evenimentul a avut loc pe 30 iunie, în prima zi a festivalului de muzică latino „El Carrusel„. În cadul evenimentului au cântat și Luis Fonsi, autorul hitului „Despacito„, Juan Magan, Robin Schulz, Fly Project, Mandinga, Ricky B, Whats UP și Andra. Artistul și compozitorul columbian Maluma a ajuns în atenția publicului în 2010, odată cu lansarea piesei „Farandulera”.

E vorba de „Trap”

Single-ul a devenit hit în Columbia, după acest succes urmând lansarea albumului de debut „Magia” (2012). Un an mai târziu, în 2013, Maluma a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, în categoria „Best Latin America Central Act”, și la Latin Grammy Awards, pentru „Best New Artist”.

Maluma are la activ două colaborări cu Shakira, prima fiind piesa „Chantaje” – lansată prin intermediul Sony Music Entertainment. Clipul a depășit 90 de milioane de redări pe Youtube, însă următorul a depășit 94 de milioane. E vorba de „Trap”, videoclip ce poate fi urmărit aici. Luis Londoño Arias (pe numele din buletin) a avut anul trecut un videoclip în Top 10 Youtube, materialul „Felices los 4” ocupând un important loc 4.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este diva care-l strunește pe Sebastian Burduja la Ministerul Energiei

De când a ajuns ministru al Digitalizării și acum al Energiei, deputatul PNL Sebastian Burduja este nedespărțit, atât în țară, cât și în străinătate,...