Surse: Clotilde Armand a pierdut alegerile în fața lui Dan Tudorache

Clotilde Armand, USR, a câștigat fotoliul de primar al Sectorului 1 din Capitală în fața lui Dan Tudorache de la PSD, dar cei din urmă au contestat vehement numărătoarea. Și se pare că au avut dreptare, dacă sursele Ziua News nu greșesc.

Secția pentru Investigarea Infracțiunilor în Justiție (SIIJ) a dispus renumărarea voturilor din cele 166 de secții de votare din Sectorul 1 în luna februarie a acestui an, după ce PSD a reclamat o fraudă de peste 1.000 de voturi.

Rezultatele numărătorii nu sunt încă oficiale, dar sursele Ziua News, citate de Flux 24, arată că Clotilde Armand a pierdut în fața lui Dan Tudorache a o diferență de 1.360 de voturi.

Desigur, chiar dacă renumărarea voturilor va arată că Dan Tudorache a câștigat, nu se schimbă nimic. Clotilde Armand rămâne primar, conform declarațiilor președintelui Autorității Electorale Permanente, care arată că rezultatul nu poate fi schimbat fiind deja validat de instanță și publicat în Monitorul Oficial.

Dar pe plan de imagine și de încredere, Clotilde Armand și USR vor pierde foarte mult dacă se va dovedi că au câștigat fotoliul de primar în mod necinstit.

2 COMENTARII

  1. Un rezultat validat de instanță (asa cum susține președintele AEP), PE BAZA UNOR DATE INCORECTE, FALSE, ESTE FALS. DECI CHIAR DACĂ A FOST PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL ACEST REZULTAT FALS AR TREBUI SANCȚIONAȚI PRIN ANULAREA LUI ȘI SĂ FIE DESTITUITA DIN FUNCȚIE CLOTILD ARMAND. ALTFEL DE CE MAI MERGEM LA VOT (DACĂ UNII FURA VOTURI ȘI CÂȘTIGĂ ALEGERILE CHELTUIM BANII DEGEABA). DE CE SE MAI FACE JUSTIȚIE DACĂ TOT NU SE TINE CONT DE REZULTAT?.

  2. Sa ne amintim cine a fost prins la sacii cu voturi in noaptea alegerilor? Sorin Cătălin Tomescu – candidat la funcţia de consilier din partea PSD – a fost surpsins in timp ce avea la el 473 de procese verbale de vot. Sa nu uitam si faptul ca sondajul exit-poll final, de la ora 21, o dadea castigatoare pe Clotilde Armand cu 48% iar Tudorache avea doar 36,5%, deci o diferenta de aproape 12 procente. Culmea, dupa numaratoarea voturilor diferenta se redusese la un procent. Singura explicatie rezonabila este ca la numaratoare oamenii PSD (specialisti in furat) au reusit sa „recupereze” 11 procente. Asistam acum la adeverirea zicalei „Hotul striga hotii!” La sectorul 1 PSD avea mari interese financiare, acolo se invarteau multe miliarde de lei (vezi numai afacerea Romprest cu colectarea gunoiului la preturi exorbitante). De aceea PSD se da de ceasul mortii sa recupereze cu orice pret aceasta „vaca buna de muls”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cum vrea Olguța Vasilescu să găsească muncitori: Relocare, ca pe ...

Lipsa forței de muncă reprezintă o problemă cu care se confruntă de ani buni angajatorii din România. Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu,...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...