SURSE: Florin Cîțu contraatacă! Se ascut cuțitele în PNL! Ce miniștri sunt pe ”lista neagră” a președintelui PNL

Surse politice au declarat pentru Puterea.ro în exclusivitate că mai mulți lideri PNL în frunte cu premierul Nicolae Ciucă sunt nemulțumiți de faptul că Florin Cîțu a lansat public posibilitatea remanierii unor miniștri fără a se consulta înainte cu aceștia.

Surse liberale au declarat pentru Puterea că mai mulți lideri liberali sunt nemulțumiți de faptul că Florin Cîțu a lansat informația potrivit căreia se impune o remaniere a miniștrilor PNL. Neoficial, Cîțu ar fi transmis că miniștrii Lucian Bode și Virgil Popescu sunt vizați de remaniere, fapt care a creat nemulțumirea premierului Nicoale Ciucă dar și tensiuni în interiorul PNL.

„Remanierea nu se anunță înainte în presă, ci se discută în interiorul partidului. De altfel, Florin Cîțu știe că remanierea este în atribuțiile premierului și se va face doar cu acordul președintelui Klaus Iohannis. Există o fractură între membrii Biroului Executiv și Florin Cîțu care mai devreme sau mai târziu va fi tranșată”, au explicat sursele citate.

De altfel, potrivit surselor Puterea.ro, premierul Nicolae Ciucă nu-și dorește remanierea acum și în acest sens este susținut de toți prim-vicepreședinții partidului.

Disputa apare în contextul în care , în interiorul PNL, s-a discutat încă de anul trecut de convocarea unui congres extraordinar pentru înlocuirea lui Florin Cîțu din funcția de președinte al PNL.

Puterea.ro a scris încă de sfârșitul anului trecut că după nominalizare lui Nicolae Ciucă pentru funcția premier s-a creat o fractură la nivelul conducerii PNL între Florin Cîțu – prim-vicepreședinții partidului și președintele Klaus Iohannis.

Mai exact, cei patru prim-vicepreședinți ai partidului Lucian Bode, Rareș Bogdan, Iulian Dumitrescu și Gheorghe Flutur au stat alături de premierul desemnat la negocierea viitorului Guvern în timp ce Florin Cîțu a făcut opinie separată încercând să negocieze peste colegii de partid fără a creea o strategie comună cu aceștia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...