SURSE: Ludovic Orban anunță azi înființarea propriului partid (EXCLUSIV)

Fostul președinte al PNL urmează să anunțe astăzi public înaintarea demersurilor pentru înființarea propriului partid, după ce în urmă cu o lună a demisionat din PNL.

Fostul lider liberal face în șfârșit cunoscut în fața presei, peste câteva ore, că în Parlamentul României va fi prezent un nou partid parlamentar, potrivit unor informații oferite pentru Puterea.ro, în exclusivitate, de surse politice apropiate de Ludovic Orban. Este de așteptat ca alături de acesta să vină în noua formațiune și cei 15 liberali demisionari din grupul PNL, noua formațiune, urmând a deveni al 5-lea partid parlamentar din actuala legislatură. Ceilalţi parlamentari care şi-au înregistrat demisia din PNL sunt: Alexandru Kocsis (deputat), Ovidiu Florean (senator), Ion Ştefan (deputat), Ionel Dancă (deputat), Constantin Şovaială (deputat), George Ionescu (deputat), Adrian Oros (senator), Bogdan Bola (deputat), Claudiu Chira (deputat), Nicolae Giugea (deputat), Antonel Tănase (deputat), Gabriel Plăiaşu (deputat), Ion Iordache (senator), Violeta Alexandru (deputat) şi Adrian Miuţescu (deputat).

Reamintim că Ludovic Orban a demisionat din grupul parlamentar al PNL la puțin timp după Congresul PNL, când pierduse șefia partidului, pentru ca în urma formarii coaliției PNL-PSD-UDMR, acesta să părăsească și partidul pe care l-a condus în ultimii 4 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...