SURSE: Ludovic Orban va fi exclus din PNL! Care va fi ”ziua fatidică” pentru fostul lider liberal

Potrivit informațiilor Puterea.ro, în ședința Biroului Politic Național al PNL, de luni seara, președintele Florin Cîțu l-a anunțat pe Ludovic Orban că va fi exclus din partid. Totodată, surse din PNL au declarat pentru Puterea.ro că la următoarea ședință a BPN care ar urma să aibă loc la începutul săptămânii următoare va fi supusă votului excluderea fostului lider liberal din PNL. Propunerea urmând să fie făcută chiar de Florin Cîțu care are angajamentul mai multor lideri de filiale că vor vota eliminarea din formațiunea politică liberală a fostului lider de partid.

Ludovic Orban a ieșit pe 26 octombrie din grupul politic parlamentar al PNL, iar gestul său a fost urmat și de alți liberali, simpatizanți de-ai săi. Acesta s-a poziționat ferm în spațiul public împotriva actueli conduceri a PNLL și a lui Klaus Iohannis. În ultimele săptămâni , Orban a lansat atacuri dure în spațiul public la adresa echipei lui Florin Cîțu, insistând cu argumentul că liberalii nu trebuie sub nicio formă să se alieze cu PSD și că soluția pentu liberali trebuie să rămână un gvern de coaliție de centru-dreapta, alături de USR și UDMR. În ședința de luni seară și liderul PNL Olt, Gigel Știrbu, l-a luat în colimator pe Ludovic Orban: ”Când te afișai cu Mihai Chirica pe la Iași nu ai avut grețuri sau când ai acceptat venirea altor primari PSD în partid. Nici când ai fost investit premier cu voturile celor din PSD nu aveai grețuri”, a spus Știrbu.

1 COMENTARIU

  1. Ce credea Ludovic Orban că va fi mângâiat pe creștet de către comuniști din PSD, PNL ? Aceștia vor da puţină pâine cu gust porcesc la românul sărac după care vor arunca întreaga ţara in aer.
    Privește către Romania 30 de ani de democrație sub tutela PSD PNL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...