SURSE Luis Lazarus, confirmat cu Covid-19. Realizatorul TV nu credea în virus

Realizatorul TV Luis Lazarus, cel care de la începutul pandemiei de coronavirus a declarat că virusul Sars-CoV-2 nu este periculos, ar fi fost confirmat cu Covid-19, potrivit informațiilor Puterea.ro.

Sursele noastre spun că moderatorul s-ar afla în stare destul de gravă, însă până la momentul postării știrii familia bărbatului și nici Luis Lazarus nu au confirmat informația.

De-a lungul vremii, Lazarus a declarat că SARS-CoV-2 nu ar fi un virus atât de periculos, iar COVID-19, boala provocată de acesta, ar fi foarte ușor de vindecat. De asemenea, el s-a declarat ca fiind un fan de-al Dianei Șoșoacă, senatorul independent care de la debutul pandemiei de coronavirus s-a poziționat împotriva măsurilor de restricție.

În martie 2020, Lazarus spunea chiar că primul caz de COVID-19 din România nici măcar nu a fost real.

„Se continuă psihoza coronavirus, desigur fără nicio logică! China anunța că a vindecat recent doi pacienți la 96 și respectiv 98 de ani! Numărul pacienților vindecați e mai mare decât al celor infectați! Au fost 95 de mii, din care s-au vindecat peste 51 de mii!!! Noi am avut pacienți care s-au vindecat fără să ia vreun medicament, cum spuneam, cu ciorbiță și fripturică! Primul caz nici nu a fost real! Practic italianul nu a îmbolnăvit pe nimeni, deși a călătorit cu avionul de două ori și s-a întâlnit cu multă lume in țară!!!”, spunea el la acea vreme.

Mai mult, acesta declara că întreaga criză COVID-19 ar fi de mare ajutor pentru oamenii de afaceri din sectorul alimentar și cel medical. Mai mult, el recomanda tratamentul cu „ciorbă, fripturică și o țuică”.

„Nu își pune nimeni nicio întrebare cum se explică chestia asta? Nu! Bine! Explicația cred că e simplă: urma să vină o criză! Dacă tot vine, de ce nu am putea să o dirijăm abil astfel încât să recuperăm ceva? De pildă, salvăm sectoarele alimentare și medicale! Nu asta e cel mai important în viață? Ce mănânci și cât de sănătos ești! Acum poate să vină criza! Tovarășii din sectoarele cu pricina au vândut fraierilor stocurile și sunt foarte liniștiți! Hai să auzim de bine! Dacă simțiți că răciți un pic: ciorbiță, fripturică și o țuică!”, spunea atunci Lazarus, citat de Wowbiz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...