Suspecții de coronavirus, triați într-un chioșc de fast-food

Spitalul de Urgență Sibiu primește pacienții pentru triaj într-un chioșc de fast-food dezafectat și nu la Unitatea de Primiri Urgențe cum ar fi normal.

Spațiul a fost cumpărat de spital și amenajat de urgență în pandemie. Se pare că spitalul a luat această decizie din cauza lipsei de spațiu. A fost singura soluție găsită de spital pentru ca bolnavii de COVID să nu se intersecteze cu ceilalți pacienți. Deși la exterior arată ca un chioșc de fast-food, managerul susține că în interior are structură de UPU, cu 12 paturi.

”Nu aveam alt spațiu în care să primim pacienții deja confirmați cu Covid, ca aceștia să nu se intersecteze cu cei asupra cărora planează doar suspiciunea că ar fi infectați. Chioșcul a fost al unei societăți comerciale care închiriase teren în incinta spitalului. Ulterior, a fost cumpărat de către spital. A fost dezafectat, înauntru sunt paturi, s-a creat un circuit cu calculator, cu masă de tratament”, a explicat pentru Libertatea Liliana Coldea, managerul spitalului pentru Antena 3.

Astfel de situații s-au mai întâlnit în ultimul timp când numărul de înbălnăviri a crescut alarmant. Șefa de la Ambulanța din București a susținut că sunt mașini ale instituției care transportă și câte opt bolnavi.

1 COMENTARIU

  1. Întrebarea este ce dorești din : Asigurări sociale de sănătate (CASS): 516 lei / lună (10%, pentru sistemul public de sănătate) care este egal cu : Haosul medical plus cu împărțirea la povestea a celor 1.000 de bâte pe spinare.
    Un alt răspuns mai smecher îl poate oferi chiar fostele partide de guvernare cum ar fi ; PSD, UDMR, ALDE sau chiar Pro Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...