Suspiciune de fraudă la Direcția pentru Agricultură Vâlcea

Percheziții în Vâlcea la Direcția pentru Agricultură într-un caz care vizează fraude în derularea unor proiecte cu fonduri europene, fiind vizați mai mulți angajați.

„Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție referitoare la aprobarea și derularea unor proiecte cu finanțare din fonduri europene”, a anunțat, joi, Parchetul Județean Vâlcea.

În cursul zilei de 24 noiembrie 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, au fost efectuate două percheziții domiciliare pe raza județului Vâlcea, din care una este la sediul unei instituții publice, precizau procurorii anticorupție într-un comunicat de presă.

Potrivit presei locale, una dintre instituțiile unde au avut loc percheziții este Direcția pentru Agricultură, unde două peroane sunt suspectate de fraudă cu fonduri europene.

“La sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea urmează a fi prezentate în vederea audierii mai multe persoane”, se mai arată în comunicat.

Activitățile au fost desfășurate în colaborare cu lucrătorii de poliție din cadrul Direcției Generale Anticorupție — Serviciul Județean Anticorupție Vâlcea, cu sprijinul tehnic al Direcției Operațiuni Speciale și sprijinul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vâlcea, au mai precizat procurorii anticorupție.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole