Suspiciuni la nivel înalt: Președintele de țară care consideră că e „ascultat de serviciile secrete interne și externe”

Președintele Albaniei,  Ilir Meta, a declarat că a fost interceptat de serviciile secrete interne și externe, iar acestea îi ascultă conversațiile telefonice. „Sunt mândru că nu am nimic de ascuns”, a spus președintele Albaniei la o emisiune TV.

Conform publicației To Vima, dezvăluirile președintelui albanez au fost făcute în cadrul unei emisiuni de televiziune, în timp ce se discuta despre amânarea alegerilor locale din 13 octombrie, pe care el le programase anterior pentru 30 iunie. Meta a declarat că i-a spus fostului președinte al parlamentului albanez Gramoz Ruci „doar elementele de bază, pentru că discuțiile mele erau interceptate”. El a adăugat că, deși știa, nu a luat nicio măsură, deoarece nu avea nimic de ascuns.

Eram într-un avion când l-am sunat pe Rutsi să anuleze alegerile locale din 30 iunie. Nu am avut timp de o întâlnire de conducere cu partidele și m-am gândit să vorbesc doar cu Rutsi. Desigur, nu i-am spus totul pentru că convorbirile mele telefonice erau interceptate de toată lumea, de serviciile secrete interne și externe. Dar nu am avut nicio problemă cu asta. Sunt mândru că nu am nimic de ascuns”, a declarat Meta pentru Syri TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...