Susținătorii lui Cioloș vor scindarea USR-ului lui Drulă

Scandalul de la vârful USR după demisia lui Dacian Cioloș este departe de a fi încheiat și deja se pregătește o mutare care va zgudui puternic acest partid.

Până să-și dea Dacian Cioloș demisia din fruntea USR, un grup de 37 de senatori, deputați, europarlamentari și foști ministri ai Digitalizării și Sănătății- Ciprian Teleman, Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă, a semnat o scrisoare comună de susținere a acestuia. Numai că după demisia de ieri din fruntea USR a lui Dacian Cioloș, susținătorii acestuia au pregătit o mutare extrem de interesantă care va tulbura și mai rău apele în partidul condus acum de Cătălin Drulă.

Potrivit informațiilor noastre, cei 29 de deputați și senatori care au semnat pentru susținerea lui Cioloș, se vor desprinde de USR și vor forma propriul grup parlamentar atât la Camera Deputaților cât și la Senat.

Astfel, cei 20 de deputați și cei nouă senatori susținători ai lui Cioloș se vor rupe de USR lui Barna și Drulă și vor forma câte un nou grup parlamentar care ar putea fi denumit PLUS de la denumirea fostului partid fondat de fostul premier technocrat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...