Sute de traficanți de droguri vânați de cea mai amplă acțiune DIICOT

Publicat: 19 oct. 2022, 07:20, de Cezar Amariei, în SOCIAL , ? cititori
Sute de traficanți de droguri vânați de cea mai amplă acțiune DIICOT

Polițiștii și procurorii DIICOT au lansat miercuri dimineață una dintre cele mai mari acțiuni naționale împotriva traficanților de droguri și a traficanților de persoane.

Conform primelor informații este vorba de 50 de acțiuni DIICOT ce se desfășoară în paralel, la nivel național. Sunt puse în executare peste 300 de mandate de percheziție, fiind căutate nu mai puțin de 237 de persoane, suspectate de implicare în traficul cu stupefiante.

De asemenea, poliţiştii şi procurorii fac 13 acţiuni operative pentru combaterea pornografiei infantile, traficului de persoane şi minori, urmând a fi puse în executare 51 mandate de percheziţie domiciliară şi 76 de mandate de aducere, precum şi 3 acţiuni operative pe linia combaterii macrocriminalităţii economico-financiare, urmând a fi puse în executare 67 de mandate de percheziţie domiciliară şi 74 de mandate de aducere.

„La acest moment, în cadrul unei ample operaţiuni, Poliţia Română şi procurorii D.I.I.C.O.T., cu sprijinul Jandarmeriei Române, efectuează peste 50 de acţiuni operative, pentru destructurarea unor grupări infracţionale organizate, specializate în trafic de droguri, trafic de persoane şi de minori, exploatarea persoanelor vulnerabile, trafic de migranţi, criminalitate informatică şi infracţiuni împotriva patrimoniului cu consecinţe deosebit de grave. În cadrul operaţiunii coordonate, realizate la nivel naţional, poliţiştii, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., vor pune în executare peste 300 de mandate de percheziţie domiciliară şi mai mult de 400 mandate de aducere”, a anunţat Poliţia Română.

Știre în curs de actualizare.