Taiwanul interzice timp de o lună intrarea cetățenilor străini. Care este motivul îngrijorător

Taiwanul a anunţat că va interzice, începând de miercuri, intrarea cetățenilor străini pe teritoriul său. Decizia vine ce țara a raportat un nou record zilnic de 333 de cazuri de coronavirus cu transmitere locală, informează dpa.

Măsura va fi în vigoare până la data de 18 iunie, a declarat luni ministrul sănătăţii, Chen Shih-chung, într-o conferinţă de presă.

Taiwanul a ținut sub control pandemia încă de anul trecut, însă acum se confruntă cu noi cazuri de ordinal sutelor.

Statul a confirmat un total de doar 2.017 de cazuri pe tot parcursul pandemiei, inclusiv 883 de cazuri cu transmitere locală şi 12 decese, potrivit CECC.

Luni, numărul de cazuri cu transmitere locală a înregistrat o creştere bruscă de la precedentul record zilnic de duminică, de 206 infectări, declanşând noi îngrijorări cu privire la evoluţia epidemiei în Taiwan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...

Cine este candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Maramureș

În deplasările sale prin țară, liderul AUR George Simion urmărește și identificarea unor candidați pentru alegerile locale, atât la primării, dar și la consiliile...