Tânăr de 20 de ani, nevaccinat și fără comorbidități declarate, mort din cauza Covid-19

Un tânăr în vârstă de 20 de ani din județul Timiș, nevaccinat și fără comorbidități declarate, a murit din cauza COVID-19.

Este cea mai tânără persoană decedată în ultimele 24 de ore din cauza infecției, anunță Grupul de Comunicare Strategică.

Alte 7.095 de cazuri noi de COVID-19 au fost raportate în ultimele 24 de ore, potrivit datelor furnizate joi de Grupul de Comunicare Strategică. Este a doua zi la rând cu peste 7.000 de noi îmbolnăviri.

În ultima zi au fost înregistrate 113 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, în timp ce 1.067 de pacienți sunt internați la terapie intensivă.

Dintre cele 113 decese, 1 a fost înregistrat la categoria de vârstă 20-29 ani, 4 la categoria de vârstă 30-39 ani, 6 la categoria de vârstă 40-49 ani, 14 la categoria de vârstă 50-59 ani, 20 la categoria de vârstă 60-69 ani, 35 la categoria de vârstă 70-79 ani și 33 la categoria de vârstă peste 80 ani.

106 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 6 pacienți decedați nu au prezentat comorbidități, iar pentru 1 pacient decedat nu au fost raportate comorbidități până în prezent. Nu au fost raportate decese anterioare intervalului de referință.

Pacientul decedat din categoria de vârstă 20-29 de ani este un tânăr de 20 de ani din județul Timiș, fără comorbidități și nevaccinat, conform autorităților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Augustin Oancea, cel mai ”deștept băiat” din pandemie! A participat singur...

Dispariția din piață a celui mai deștept băiat din energie, Bogdan Buzăianu, legat ombilical de curentul ieftin de la Hidroelectrica, a făcut loc pe...