Tânără arestată la un protest pentru că avea o foaie albă, goală, de hârtie în mână

Lumea vorbește, azi, mult și multe despre Rusia. Că face și drege… Rusia atacatoarea. Rusia neinformata. Rusia îngrădita. Rusia protestara.

Rusia neînțeleasa. Aproape 15.000 de persoane din Rusia au fost arestate, de pe 24 februarie, când a început conflictul armat din Ucraina, până acum. Pentru că au protestat împotriva războiului inițiat și declanșat de Putin. Și, dacă cei mai mulți au strigat, au manifestat, și-au exprimat dezacordul față de război și față de conducătorul iubit, o tânără a fost arestată la Nijni Novgorod, doar pentru că a ținut în mână o coală albă, pe care nu scria nimic! Părea o lozincă, părea o formă de protest, dar era doar o foaie albă goală.

Din câte relatează oamenii care ajung în arestul poliției, toți sunt bătuți, umiliți, lăsați fără mâncare, fără apă, fără drept la avocat. Cu toate astea, după ce se sunt eliberați, protestatarii o iau de la capăt. Știu că protestele lor pașnice sunt întâmpinate și oprite cu violență, cu brutalitate, cu agresiuni inumane, că pot să degenereze în orice. Știu, de asemenea, că-și riscă viețile. Totuși, nu se opresc. Protestează, pe mai departe, împotriva războiului.

Și, deși, propaganda de stat afirmă că în Rusia totul e bine și frumos, protestele oamenilor spun altceva.

1 COMENTARIU

  1. Escrocii si impostorii pnl psd udmr au votat o lege scrisa de putin si la sugestia mstei infractorilor laura vicol.adica lua mie de la interlopii cei mai jegosi ai tarii.pusa in batjocora de iohannis si gasca de impostori sefa comisie juridice de la camera deputatilor.evident ca este neconstitutionala si face din romania corea de nord plus rusia la un loc dar asta demonstreaza ce animale pot fi in parlamentul tarii.astia trebuiesc jucati in picioare si a cam venit timpul sa ne ocupam de ei.pana la urma vom avea si noi razboiul nostru in tara.sa scapam odata de acesti degenerati ,rscroci si impostori.vedeti peste tot propaganda la vedere pentru criminalul de razboi putin si rusia terorista.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole