Țara care a ridicat TOATE restricțiile

În această țară, hotărârea de încetare a tuturor restricţiilor a fost luată săptămâna trecută, după o scădere substanţială a numărului de infectări.

Pakistanul a ridicat restricţiile impuse pentru limitarea răspândirii coronavirusului, potrivit DPA. Notând că decizia a fost luată în pofida îngrijorărilor medicilor că numărul infectărilor ar putea creşte din nou. Începând de luni, toate magazinele şi industriile pot funcţiona normal, ceea ce înseamnă că oamenii vor putea frecventa cinematografe, centre de înfrumuseţare şi relaxare, temple. Totuşi, instituţiile de învăţământ şi sălile de căsătorie vor rămâne închise până la 15 septembrie. După anunţul guvernului, unii locuitori s-au îndreptat imediat spre locurile turistice, alţii au plecat să-şi caute loc de muncă, iar alţii au fost văzuţi plimbându-se liber prin zone aflate încă în izolare.

Asociația medicală este surprinsă

“Asociaţia medicală din Pakistan este surprinsă de decizia de deschidere a tuturor sectoarelor în acelaşi timp”, a declarat secretarul general Qasier Sajjad. Potrivit lui Qasier Sajjad, decizia pripită a guvernului ar putea duce la o nouă creştere a numărului de infectări, care ar pune sub presiune fragilul sistem medical din ţară. Conform Asociaţiei medicale, cel puţin 101 doctori şi 24 de alte cadre medicale au murit din cauza COVID-19, conform agerpres.ro. În total, Pakistanul a confirmat 284.660 de cazuri de infectare cu noul coronavirus şi 6.097 de decese. Peste 80% dintre cei infectaţi s-au vindecat.

Măştile faciale de protecţie şi distanţarea fizică rămân aici obligatorii în locurile publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...