Țara care oferă 3.000 de dolari celor care se infectează cu coronavirus/ Care este scopul

După câteva luni fără câștiguri din turism, țările din lumea întreagă încearcă să convingă prin diferite metode turiștii să aleagă destinațiile respective. Unele state oferă garanții de 3.000 de dolari pentru cei care se infectează cu coronavirus cât timp sunt în vacanță, pentru a demonstra că locația este sigură, altele oferă reduceri considerabile la pachetele turistice sau zboruri gratis spre destinațiile respective.

Un exemplu ar fi Cancun, Mexic, care a lansat o campanie denumită „Vino la Cancun 2 x1”, care va oferi două nopți gratuite pentru fiecare două nopți plătite și, de asemenea, va rambursa tariful pentru un bilet de avion din douăm scrie Reuters.

În Bulgaria, una dintre cele mai vizitate țări de români în sezonul estival, a decis să nu mai perceapă taxe vizitatorilor pentru șezlonguri și umbrele.

În Elveția, a fost lansat programul „Geneva Boxes”care conține pachete hoteliere cu reduceri de până la 65%.

În Cipru, autoritățile au decis să acopere costurile pentru cazarea, mâncarea și tratamentul celor care se infectează cu coronavirus în timpul șederii.

Una dintre cele mai inedite oferte vine din Uzbekistan, unde autoritățile au anunțat că le vor oferi turiștilor care se infectează cu noul coronavirus în timpul vacanței petrecute în această țară suma de 3.000 de dolari. Oferta face parte din campania numită „Uzbekistan: garanția unei călătorii sigure”, inițiată de autorități pentru a îi asigura pe turiști că țara este sigură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole