Țara din Europa care se îndreaptă spre al doilea val de infectări cu Covid-19

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a anunțat că țara se îndreaptă spre al doilea val de infectări cu coronavirus, conform BBC.

Oficialul britanic a precizat că a fost „inevitabil” ca Marea Britanie să nu ajungă la un număr mare de cazuri de infectări..

„Nu vreau să ajungem la măsuri mai mare de restricţie. Dar clar, când vezi ce se întâmplă, te întrebi dacă nu ar trebui instituite alte măsuri”, a spus el.

Premierul a mai menționat că un al doilea lockdown este „ultimul lucru pe care îl doreşte cineva”, dar a subliniat că actualele măsuri trebuie revizuite.

1 COMENTARIU

 1. Sa răsfoim cu încredere ziarele de specialitate.
  Ciudatele grupuri epidemice COVID 19 sunt observate în abatoarele din întreaga lume ne încurajează să ne concentrăm cercetarea asupra a două tipuri de întrebări:
  1. care este cauza severității bolii.
  2. care este influența condițiilor de contaminare asupra acestei gravități?
  3. care este MISTERUL ABATORULUI ?
  4. care este VERIGA LIPSĂ” DINTRE ABATOARE ȘI MIJLOCUL SEZONULUI: AEROSOLUL STABIL
  Respectarea măsurilor de barieră și, în special, generalizarea utilizării măștilor sunt cel mai potrivit răspuns pentru a limita gravitatea și numărul contaminărilor. Publicul larg va putea adera pe deplin numai dacă înțelege de ce chirurgul poartă o mască chirurgicală: să nu își contamineze masiv pacientul cu aerosoli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole