Coronavirus: Țara în care bărbații și femeile vor merge în zile separate la cumpărături de sărbători

Bărbații și femeile din această țară vor merge la cumpărături în zile diferite în perioada sărbătorilor de iarnă, o măsură impusă pentru prevenirea răspândirii pandemiei de coronavirus.

Este vorba despre țara Panama, unde, începând de luni, bărbații și femeile vor trebui să meargă la cumpărături în zile diferite în perioada sărbătorilor.

„Începând de luni, 21 decembrie, cu scopul de a reduce deplasările, cumpărăturile vor fi făcute în funcţie de gen”, a declarat ministrul panamez al Sănătăţii, Luis Sucre, într-un mesaj televizat, conform Agerpres.

De Crăciun şi Anul Nou va fi instituită carantină totală pentru ambele sexe.

Autorităţile din Panama au raportat joi 3.348 de cazuri noi de coronavirus şi 42 de decese, un record zilnic de cazuri atât în ceea ce priveşte contaminările cât şi decesele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...