Târg de Crăciun la Opera din București în perioada 10-26 decembrie

Târgul de Crăciun de pe esplanada Operei Naţionale Bucureşti se deschide, sâmbătă, cu un concert susţinut de trupa 2Gents.

Classical Christmas Market aduce în prim-plan conceptul unic de îmbinare a muzicii clasice cu scena colindelor specifice sărbătorilor de iarnă.

Târgul de Crăciun care va fi deschis până pe 26 decembrie, este organizat de Primăria Sectorului 5, prin Centrul Cultural şi de Tineret „Ştefan Iordache”, în parteneriat cu Opera Naţională Bucureşti.

Classical Christmas Market este deschis în fiecare zi în intervalul orar 12,00 – 21,00. Vizitatorii pot găsi aici bunătăţi tradiţionale, iar copiii se pot da în caruselul şi trenuleţul de Crăciun amplasate în jurul unui brad de opt metri, aflat în centrul târgului. Totodată, vizitatorii sunt aşteptaţi la Căsuţa lui Moş Crăciun.

Trupa 2Gents este formată din cântărețul Doru Todoruț și percuționistul Ciprian Rogojan, fost membru al trupei Sistem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...
Foto: Otilia Caloian

Val de amenzi pentru parcări neregulamentare, în Sectorul 2

Peste 3.000 de amenzi, într-o singură lună. Atâtea contravenții au aplicat autoritățile din Sectorul 2 pentru parcări neregulamentare. Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunţă că...