Târg de Turism la Romexpo, în weekend. Reduceri de până la 50%

Peste 85 de companii participă, în acest weekend, la Târgul de Turism, ediţia de primăvară, care se deschide joi în Pavilionul B2 al Centrului Expoziţional Romexpo. Vizitatorii vor avea la dispoziție oferte variate, inclusiv pentru țări exotice, cu reduceri de până la 50%.

Gradul de internaţionalizare al târgului este de 46%, fiind prezente companii din 11 ţări: Bulgaria, Grecia, Israel, Italia, Japonia, Moldova, Palestina, Maroc, România, Spania şi Ungaria, informează Romexpo.

„Consultanţii în turism aşteaptă vizitatorii atât cu oferte speciale pentru vacanţele de primăvară sau vară, cât şi cu recomandări pentru o călătorie în siguranţă. Pachetele turistice, all inclusive sau demi-pensiune, către destinaţii precum: Bulgaria, Croaţia, Dubai, Spania, Turcia, Grecia, Egipt, beneficiază de reduceri de până la 50% la #TTR2022”, susţin reprezentanţii Romexpo.

Oferte cu reduceri consistente sunt şi la pachetele către destinaţii exotice, cum ar fi Kenya, Mexic, Maldive, Republica Dominicană, Sri Lanka, Zanzibar sau Thailanda, cu un discount de până la 30%, la hoteluri de 4 sau 5 stele.

Nu lipsesc nici promoţiile pentru un city-break în Europa. Cei interesaţi pot cumpăra bilete de avion şi cazare în Italia, Franţa, Austria, Germania, Olanda, Cehia, Belgia sau Ungaria cu o reducere de până la 20%.

Oferte atractive sunt și pentru sejururi în Delta Dunării, pe litoralul românesc sau în cele mai frumoase zone de munte din România.

Promoţiile sunt valabile pentru vacanţele achiziţionate în cele 4 zile de târg, în limita locurilor disponibile, se arată în comunicatul Romexpo.

 Accesul la eveniment

Programul de vizitare este de joi, 24 februarie, până duminică, 27 februarie, în intervalul 10:00-18:00, iar intrarea este liberă.

Accesul la eveniment se face pe baza Certificatului Verde, dar este permis si celor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR, însă nu mai vechi de 72 de ore, sau al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 48 de ore. Testele trebuie efectuate într-o unitate medicală autorizată. La punctul amenajat în Parcarea B, echipa GRAL Medical face testare antigen rapidă.

Romexpo, societate comercială cu capital privat, are ca acţionar majoritar Camera de Comerţ şi Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...