Vești optimiste: Țările fără restricții în care ne putem face vacanțele

Multe țări din Europa au ridicat restricțiile aplicate pe perioada pandemiei și și-au deschis porțile pentru turiști. Dar mai sunt câteva dintre ele în care se cere test PCR la intrare.

Din ce în ce mai multe țări, în special cele din Europa, se redeschid treptat. Mai sunt însă câteva țări în care trebuie să prezinți la intrare testul PCR, să mergi la hotel și să aștepți rezultatele testelor din aeroport și să fi testat din 5 în 5 zile, cum este, de exemplu, în Thailanda. Dar asta nu împiedică turiștii să viziteze această țară din ce în ce mai mult”., a spus Roxana Ilinca, specialist în travel, la Antena 3.

„Vestea redeschiderii treptate a țărilor, dacă ne gândim la Franța, Italia, în special acum, în martie, când încă se mai poate schia, printre atâtea vești triste iată că mai vin și vești optimiste”, a mai adăugat specialistul.  

Cazare și tarife

Încă de la începutul anunțului că Franța își deschide porțile pentru toți turiștii, deja ofertele au început să vină. Un weekend prelungit pe Coasta de Azur în perioada următoare, 3 nopți de cazare și zbor direct, are tarife începând de la 108 euro de persoană. Nici Marsilia nu stă mai jos, 87 de euro 3 nopți de cazare și zbot direct cu o companie low cost, dar este perioada prielnică pentru a vizita, după cum a explicat Roxana Ilinca.

După ridicarea restricțiilor turiștii au început să plece în vacanțele mult așteptate, iar în Europa este deja aglomerat, în special la stațiunile de schi.

În Italia, Austria, Elveția și Franța anunțul că aceste țări vor permite accesul a făcut ca numărul rezervărilor să fie în creștere”, a mai spus Roxana Ilinca.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole