TAROM anulează zborurile către și dinspre Israel. Informarea de pe Facebook a companiei

Tarom anulează zborurile către și dinspre Tel Aviv până pe 20 martie. Compania aeriană se adaptează astfel ultimelor decizii luate de autoritățile din Israel.

Cei care au cumpărat bilete de pe site sau dintr-o agenţie sunt sfătuiți să contacteze compania pe email, anunță Tarom pe Facebook.

În ianuarie, Israelul a interzis toate zborurile de pasageri, pentru a opri răspândirea Sars Cov 2 și a noilor sale tulpini.

Aeroportul Internaţional Ben Gurion a fost închis până sâmbătă.

Potrivit ultimei actualizări de pe site-ul MAE, este interzis, temporar, accesul cetățenilor străini pe teritoriul Statului Israel (cu excepția cetățenilor cu drept de ședere care trebuie să aibă un test cu rezultat negativ pentru infecția cu SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore anterior sosirii în acest stat. Carantina e obligatorie pentru toți cei care intră în Israel.

Dragi pasageri,

Conform ultimelor decizii luate de către autoritățile din #Israel, vă informăm faptul că zborurile către și dinspre #TelAviv se vor anula până în data de 20 martie 2021, ora locală 21:59.

Ȋn cazul în care nu ați fost contactați deja de noi și biletele dvs. au fost achiziţionate pe site-ul TAROM sau într-o agenţie TAROM, vă rugăm ne contactați la adresa: contact@tarom.ro .

Vă mulțumim pentru înțelegere!

#TAROM #StaySafe

Mai multe articole...

Cele mai citite articole