TAROM introduce zboruri speciale București – Frankfurt pentru meciul decisiv al României în grupă

Publicat: 21 iun. 2024, 22:35, de Cristina Cohuț, în ACTUALITATE , ? cititori
TAROM introduce zboruri speciale București - Frankfurt pentru meciul decisiv al României în grupă
Sursa foto: news.ro

TAROM a anunțat că va introduce două zboruri speciale pentru suporterii care doresc să meargă la meciul România-Slovacia de pe stadionul din Frankfurt pe 26 iunie, transmite compania printr-un comunicat.

Zborul special TAROM RO1301 va decola de la Aeroportul Otopeni la ora 8:50, în dimineața zilei de 26 iunie, și va ateriza la Frankfurt la ora locală 10:30. În ziua următoare, pe 27 iunie, zborul RO1302 va pleca din Frankfurt la ora 11:30 și va aduce suporterii înapoi la Aeroportul Otopeni la ora 14:55, ora locală din România.

„Biletele la aceste două curse speciale dedicate fanilor Generaţiei de suflet a fotbalului românesc care îşi doresc să trăiască fiecare clipă a meciului alături de echipa naţionalei sunt puse în vânzare acum, direct pe site-ul companiei www.tarom.ro. În contextul general al atmosferei EURO 2024, dar mai ales în cel special al meciului României, am încercat să venim în sprijinul fanilor echipei naţionale cu două curse dedicate, astfel încât toţi cei care vor să fie efectiv alături de fotbalişti, să poată cânta alături de ei imnul naţional, să îi încurajeze şi să le arate suportul pe tot parcursul meciului. Credem că a putea face acest lucru pentru români este una dintre aşteptările pe care le are faţă de TAROM publicul larg. Hai, România”, au declarat reprezentanţii companiei, citaţi în comunicat.

Compania Națională de Transporturi Aeriene Române – TAROM, a fost înființată în 1954 și operează sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din 25 iunie 2010, TAROM este membră a Alianței SkyTeam. Transportul Național al României dispune de o flotă formată din 18 aeronave și operează peste 70 de destinații, fie cu aeronave proprii, fie în parteneriat code-share cu alte companii. Din 1993, TAROM este membră a Asociației Internaționale a Transportatorilor Aerieni (IATA).