Tătărușanu, după înfrângerea cu Austria: „Când este o perioadă mai neagră nu merge nimic”

Naționala de fotbal a României pierde chiar și atunci când joacă bine. La această concluzie a ajuns Ciprian Tătărușanu. Ghinioanele se țin scai de „tricolori”. Au pierdut prima dată pe arena „Ilie Oană” din Ploiești și au fost învinși, în premieră de Austria, pe teren propriu.

Totodată, elevii lui Mirel Rădoi au ajuns la a treia înfrângere consecutivă. Ultima oară când reprezentativa României pierdea trei meciuri oficiale la rând se întâmpla în 1996, la Campionatul European din Anglia. 

„Cred că toată lumea a văzut o altă atitudine a noastră. Am făcut un joc bun, dar suntem în perioada în care și daca facem un joc bun nu reușim să câștigăm. Din punct de vedere mental ne-am adunat, am făcut un meci bun, dar după 3 meciuri fără punct, normal că este o perioadă foarte grea. Aș vrea să ies în evidență atunci când câștigă echipa. Se pare că în aceste trei meciuri nici noi, apărarea, nu ne-am făcut treaba așa cum a trebuit.

Nu pot să zic că a fost o presiune, am experiența necesară care mă ajuta să nu simt presiune la astfel de meciuri. Este normal că e dezamăgitor, cu toții suntem supărați. Pentru noi supărarea e cea mai mare, sigur că și pentru suporteri e supărare, este normal să existe și critici.

Este foarte greu să mai facem ceva în Nations League. Mai avem două meciuri de jucat, vom încerca să avem aceeași atitudine și poate vom reuși să le câstigăm și să terminăm grupa cu o altă față. Când este o perioadă mai neagră nu merge nimic”, a declarat Ciprian Tătărușanu, la PRO TV.

Naționala de fotbal a României a fost învinsă, pe teren propriu, miercuri seară, de reprezentativa similară a Austriei, scor 0-1, în Grupa 1, Liga B, a Ligii Naţiunilor. Următorul meci al reprezentativei României va avea loc tot în cadrul Ligii Națiunilor, pe 15 noiembrie, pe teren propriu, în compania Norvegiei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole