Tavan prăbușit într-o secție de poliție din Capitală. Clădirea trebuia modernizată din 2020 însă nu a primit avizele

Într-o încăpere a Secției 3 de Poliție din București a căzut tavanul, anunță sindicatul Europol. Din fericire, niciun polițist nu se afla în birou în momentul respectiv.

Poliția Capitalei a precizat că sediul Secției 3 Poliție era în proiect de modernizare. S-ar fi efectuat expertiza tehnică și studiul de fezabilitate în 2020, însă totul s-ar fi blocat în așteptarea avizelor necesare.

O bucată de tencuială s-a desprins din tavanul Secţiei 3 Poliţie, în urma incidentului nefiind înregistrate victime, a anunţat, joi, Inspectoratul General de Poliţie al Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Conform sursei citate, incidentul a avut loc în cursul zilei de miercuri, iar joi dimineaţă au început anumite lucrări de reparaţii curente, care să asigure funcţionarea subunităţii pentru o scurtă perioadă de timp.

“Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti este în procedură de identificare, în vederea închirierii, a unui imobil care să corespundă cerinţelor funcţionale pentru secţia de poliţie”, se precizează într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

DGPMB menţionează că sediul Secţiei 3 Poliţie se află într-un proiect de modernizare derulat prin BIRD, fiind deja realizate, încă din anul 2020, expertiza tehnică şi studiul de fezabilitate. Documentele au fost depuse la Direcţia de Cultură a Municipiului Bucureşti, în vederea obţinerii avizelor necesare.

Sindicatul Europol a făcut publice imaginile pe pagina de Facebook și a avut un mesaj tranșant la adresa conducerii MAI: “Norocul a făcut să nu vorbim despre vătămări grave sau victime. Iar dincolo de ironie, o țară cu pretenții de Schengen nu este în stare să ofere condiții elementare de muncă pentru un serviciu public, cum este cel al Poliției”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...