Încă un pas spre digitalizare: Taxa de paşaport poate fi plătită şi la staţiile de plată SelfPay

Începând cu luna septembrie a anului în curs taxa de pașaport poate fi plătită și prin intermediul stațiilor de plată SelfPay, amplasate la nivel național, în urma unui parteneriat cu CEC Bank, fără niciun comision suplimentar pentru consumatori, a anunțat compania.

„Taxa de paşaport poate fi plătită din luna septembrie prin intermediul celor peste 5.000 de staţii de plată SelfPay, amplasate la nivel naţional, graţie unui parteneriat cu CEC Bank, fără niciun comision suplimentar pentru consumatori. Pentru plata taxei de paşaport la staţiile de plată SelfPay nu se percep comisioane suplimentare, iar plăţile sunt înregistrate în timp real, indiferent de locaţia în care se efectuează plata”, precizează compania.

Taxa este de 258 lei în cazul pașapoartelor electronice pentru adulți și de 234 de lei în cazul paşapoartelor pentru copii sau 96 de lei în cazul paşapoartelor simple, temporare.

De asemenea, taxa poate fi plătită în continuare și în cele 1.000 de unități CEC Bank.

Unde sunt disponibile stațiile de plată SelfPay

Staţiile de plată SelfPay sunt disponibile în peste 1.000 de localităţi din ţară, în reţele de retail precum Profi, Carrefour, Kaufland, Mega Image, în centre comerciale, benzinării sau în magazine de proximitate, în intervalul orar în care magazinele sunt deschise.

„Am demarat cu un proiect pilot, prin care taxa de paşaport s-a putut plăti prin staţiile de plată SelfPay din unităţile CEC Bank din Plaza Romania şi Park Lake, unde există şi Servicii paşapoarte. Având în vedere impactul pozitiv în rândul clienţilor, am extins parteneriatul cu SelfPay la nivel naţional. Noua metodă de plată răspunde astfel cerinţelor clienţilor, care vor servicii rapide şi moderne,” a declarat Cristian Nae, director Direcţia de Administrare a Reţelei Teritoriale, CEC Bank.

SelfPay deţine cea mai mare reţea de staţii de plată de tip self-service din România. În prezent, reţeaua SelfPay numără mai mult de 5.000 de staţii de plată, cu peste 150 de servicii disponibile.

“Extinderea serviciului de plată a taxei de paşaport, la cele peste 5.000 de staţii de plată SelfPay, este un pas firesc după implementarea cu succes a plăţii taxei de paşaport la staţiile de plată, amplasate în agenţiile CEC Bank din centrele comerciale Park Lake şi Plaza România. Ne bucurăm că prin lansarea acestui serviciu, împreună cu CEC Bank, participăm la procesul de digitalizare a serviciilor publice. Punem la dispoziţia tuturor cetăţenilor României, o modalitate de plată simplă şi sigură, care le permite să rămână în siguranţă, limitând expunerea în spaţii publice şi, totodată, îi ajută să câştige timp pentru alte activităţi”, a declarat Adrian Badea, CEO al SelfPay.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...