„Te mint aici!”. Protest în direct la cea mai mare televiziune de știri din Rusia (video)

O femeie a intrat în direct, în timpul celui mai important jurnal de știri al televiziunii de stat ruse Canal Unu cu mesaje împotriva războiului și a cenzurii.

În timpul transmisiunii în direct a principalului jurnal de știri „Vremea” de pe Canal Unu rusesc, o tânără a intrat timp de câteva secunde în cadru cu un afiș pe care erau trecute mesaje împotriva războiului.

Femeia a stat în cadru, în spatele prezentatoarei Ekaterina Andreeva, care a continuat să citească știrile. Pe afiș erau trecute mesajele „Fără război”, „Opriți războiul”, „Nu credeți propaganda”, „Te mint aici”.

Cea care a organizat protestul este Maria Ovsyannikova, editor la Canal Unu. Înainte de protest, ea a înregistrat un mesaj video în care a declarat că acțiunile Federației Ruse în Ucraina sunt o crimă, iar Rusia este agresorul. Ea a spus că acum îi este „foarte rușine” pentru că permite să se mintă pe postul de televiziune și să fie angajată în propagandă.

În Rusia, atacul asupra Ucrainei nu poate fi numit „război”, ci „operațiune specială”. Mai mult, ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat că Rusia nu a atacat deloc Ucraina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole