Fostul portar Rică Răducanu se teme să iasă din casă

Fostul mare portar Rică Răducanu, astăzi în vârstă de 75 de ani, a vorbit despre clipele de cumpănă prin care trece din cauza pandemiei de COVID-19. „Legenda” Rapidului se teme să mai iasă din casă, iar cumpărăturile esențiale i le face fiul său.

Potrivit gsp.ro, Rică Răducanu fusese diagnosticat cu COVID-19 în debutul anului și a fost internat la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, de unde avea să fie externat cu puțin timp înainte de incendiul tragic de pe 29 ianuarie. „Pare că nu mai scăpăm de perioada asta nenorocită. Unde te uiți, la orice televiziune, numai de morți auzi. Mi-e și frică să mai ies din casă. L-am rugat pe fiu-miu să ne aducă alimentele de bază, ca să am cu ce trăi”, a spus fostul mare portar al Rapidului.

„Ies doar prin curte să mă mai plimb”

Rică Răducanu descrie, cu sinceritate, prin ce trece, din punct de vedere psihic: „Ies doar prin curte să mă mai plimb, nici măcar în fața casei. Nu credeam că voi trăi asemenea timpuri nenorocite. Nici cu cine să mai vorbesc nu mai am. Că mai mulți din generația mea s-au dus deja! Plus că timpurile s-au schimbat. Nu mai sunt aceiași oameni, nici cartierul nu mai e ce a fost cândva și nici fotbalul. Dar asta stă, probabil, în firea lucrurilor!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Mersul trenurilor. CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi /...

CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi, trenurile IR 1833 (Iaşi - Cluj) si IR 1832 (Cluj - Galaţi) urmând a tranzita zona...
recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...