Teatrul Nottara ia atitudine. Lansează cursuri de actorie pentru adolescenți, pe TikTok

Publicat: 31 mart. 2021, 08:45, de Roxana Roseti, în Cultură , ? cititori
Teatrul Nottara ia atitudine. Lansează cursuri de actorie pentru adolescenți, pe TikTok

Teatrul Nottara deschide o scenă online, pe TikTok, la care adolescenții sunt invitați să se alăture unor workshop-uri live, care să-i ajute să se descopere și să se exprime mai bine.

Noua scenă se derulează sub conceptul TikTok Theater. Scopul campaniei, intitulată „Mai mult teatru” este, înainte de toate, acela de a-i face pe elevi, părinți și profesori să înțeleagă mai bine impactul major pe care cursurile de teatru îl pot avea asupra unui adolescent.

”După un an în care am fost plasați la categoria „neesențiali”, ne temem că adolescenții vor găsi mai greu motivația de a vedea un spectacol de teatru, lucru care ar fi cu adevărat o pierdere. Și pentru noi, și pentru ei. De mii de ani, teatrul ne învață despre noi și despre lume, ne pune în față o oglindă uneori amuzantă, alteori incomodă, dar foarte necesară.

Teatrul este emoție, este catharsis. Ne bucurăm nespus de colaborarea cu TikTok și de faptul că ne oferă ocazia să vorbim despre importanța teatrului într-un mod atractiv pentru mințile tinere. Fiți cu ochii pe pagina de TikTok a Teatrului Nottara, unde se vor întâmpla în curând tot felul de lucruri inedite!”, spune Marinela Țepuș,managerul Teatrului Nottara.

Workshopurile vor avea loc exclusiv pe pagina de TikTok a Teatrului Nottara, timp de o lună, începând din 6 aprilie. Accesul este gratuit.

Actorii Vlad Bălan, Sorina Ștefănescu și Daniela Minoiu vor fi primii traineri..