Tehnologia îi poate ajuta pe copiii cu deficit de atenție pentru a se concentra în timpul lecțiilor

Huawei a semnat un nou contract de parteneriat cu Centrul Școlar de Educație Incluzivă din Târgu Neamț și Consiliul Județean Neamț, prin care participă la digitalizarea instituției de învățământ.

Parte a programului 1000 Dreams, această donație constă în tehnologie wi-fi 6 pentru 11 săli de clasă, iar fiecare sală va avea un punct de acces instalat cu suportul Prime Telecom. Pe lângă o experiență mai bună de conectivitate la internet, copiii vor primi un dispozitiv IdeaHub pentru o experiență multimedia high-definition care îi va ajuta să se concentreze mai bine în clasă.

Anul trecut, împreună cu partenerii noștri, am demarat un nou proiect de conectare a școlilor la internet și suntem mai mult decât bucuroși că CSEI este acum a doua școală din proiect. Această conexiune va deschide o lume nelimitată de cunoștințe și posibilități de dezvoltare, ceea ce le va permite copiilor de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă să aibă șansa unei educații mai bune și un acces mai ușor la informație”, a declarat George Zhang, CEO, Huawei.

Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă din Târgu Neamț este o școală pentru copii cu nevoi speciale care acordă o atenție deosebită activităților de instruire, informare și consiliere atât a părinților copiilor cu dizabilități, cât și a cadrelor didactice care interacționează cu elevii cu cerințe speciale. Școala funcționează cu 14 clase, începând cu clasa pregătitoare pâna la clasa a 10-a, și o grupă de grădiniță specială, totalizând un număr de 117 elevi.

Anul trecut, Huawei a participat la conectarea la internet a Școlii Gimnaziale din Poboru, județul Olt, scoală cu 142 de copii în ciclul preșcolar, primar și gimnazial, care provin din satele comunei – Poboru, Albești, Cornățelu, Creți, Seaca și Surpeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...