Telefoanele mobile, cauză a maladiei Alzheimer precoce!?

Un recent studiu pune în legătură directă maladia Alzheimer precoce și expunerea la câmpurile electromagnetice ale telefoanelor mobile.

În momentul când mergem să dormim este recomandat să închidem telefonul mobil sau de a-l pune pe modul avion. Astfel, este evitată tentația de a-l mai folosi și de asemenea expunerea la undele electromagnice, subiect intens dezbătut. Un nou studiu al Trust My Science oferă amănunte care ar trebui reținute.

Potrivit rezultatelor cercetării publicate în revista Current Alzheimer Research  ar exista o legătură între diagnosticele precoce de maladia Alzheimer la persoane cu vârste între 30 și 40 de ani și expunerea la câmpurile electromagnetice pulsate generate electronic (CEM) de la telefoanele mobile. Acestea ar putea acționa asupra celulelor și ar putea mări nivelul calciului cu efect asupra sinapselor și în apariția maladiei Alzheimer.

Dr. Martin L. Pall, autorul principal al cercetării, a explicat modul în care câmpurile electromagnetice (CEM) influențează apariția precoce a maladiei Alzheimer. Potrivit acestuia, cu cât durata de folosire a telefoanelor mobile este mai mare cu atât crește susceptibilitatea de maladie Alzheimer precoce.

Autorii studiului sunt de acord că rezultatele acestui studiu și ale altor studii pe aceeași temă trebuie dezbătute public, astfel încât fiecare dintre noi să poată să-și ia măsurile necesare pentru a reduce riscul apariției precoce a maladiei Alzhemier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...

„Sănătate, pace, bucurie și prosperitate”: Mesajul premierului Nicolae Ciucă, cu prilejul...

Premierul Nicolae Ciucă a adresat un mesaj cu prilejul intrării în luna postului Ramadan: „Musulmanii din România reprezintă un autentic model de Islam moderat,...