Teleorman: Doi copii accidentați la o cursă ilegală de mașini la Siliștea Gumești

Doi copii, cu vârste de 9 şi 12 ani, au fost accidentaţi, duminică, la Siliştea Gumeşti, la o cursă ilegală de maşini, cel care a produs incidentul fiind un tânăr de 17 ani care a scăpat maşina de sub control, informează IPJ Teleorman.

Copilul de 9 ani a fost rănit uşor, iar pentru cel de 12 ani a fost nevoie de intervenţia unui elicopter SMURD pentru a-l transporta la spital.

Cei doi copii asistau la cursa ilegală de maşini. Incidentul s-a petrecut în momentul în care un tânăr de 17 ani a pierdut controlul volanului şi a lovit o maşină staţionată, apoi a ricoşat lovind cei doi copii. Întrecerea ilegală de maşini a avut loc pe pista fostului aerodrom de la Siliştea Gumeşti.

Conform IPJ Teleorman, a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală. Cercetările urmează să stabilească şi cine i-a încredinţat tânărului de 17 ani maşina cu care a participat la cursa ilegală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...