Tendințele modei din toamna 2023

Publicat: 19 aug. 2023, 20:09, de Andreea Caraua, în SOCIAL , ? cititori
Tendințele modei din toamna 2023

Toamna se apropie și, odată cu schimbările temperaturilor, vin și modificările în garderoba personală. Ce materiale se vor purta și care sunt culorile ce vor predomina în această toamnă?

Materiale în vogă

Stofa este unul dintre materialele care nu se demodează, astfel, toamna aceasta ne vor astepta numeroase seturi din două piese, pantaloni și sacou, care pot fi completate cu tricouri sau cămăși lejere, ce pun în valoare costumul.

Pielea este un alt material clasic care nu se demodează și care va fi la mare căutare și în această toamnă. De la pantaloni și fuste, la topuri și blazere, orice articol vestimentar din piele va fi potrivit și în acest an.

Specialiștii ne atrag atenția asupra acestui material și ne recomandă să nu picăm în extrema unei ținute formate doar din pielea, aceasta având nevoie să fie echilibrată și cu texturile altor materiale.

Denimul, un alt material nemuritor, va fi prezent și în această toamnă, predominant sub formă de pantaloni lejeri, cu talie înaltă sau joasă. Mai mult, se pare că în acest an se va face remarcată și încălțămintea din denim.

Culorile toamnei 2023

Rozul a revenit în lumina reflectoarelor, odată cu lansarea noului film de succes Barbie. Această culoare va fi la mare căutare în această toamnă, astfel că nu vei avea cum să dai greș cu un articol vestimentar, orice ar fi el, cât timp este roz.

Roșu, alături de roz, va fi una dintre culorile de bază ale toamnei 2023. Fie că optezi pentru o nuanță mai rece, neutră sau caldă, orice articol vestimentar în această culoare clasică va atrage atenția și va fi privit cu ochi buni de către critici.

Alte tendințe vestimentare

Western wearn, sau orice articol cu inspirație occidentală, va fi în mare vogă toamna aceasta. Deja acest stil și-a făcut intrarea, timid, prin cizmele de cowboy, dar lunile viitoare acestora li se vor adăuga și pălăriile clasice occidentale, care vor putea fi purtate în oraș, la birou sau chiar la întâlnirile mai importante.

Kitten heals reprezintă o altă tendință ce va prinde amploare în această toamnă. Această denumire le aparține pantofilor sau cizmelor cu tocul scurt, care sunt mai comode, păstrând eleganța ținutei.