Tenoch Huerta îl va înlocui pe Chadwick Boseman în Black Panther II

Filmările pentru continuarea producției Marvel, Black Panther, vor lua startul în iulie 2021. Noutatea anunțată de The Hollywood Reporter este că actorul Tenoch Huerta se va alătura distribuției.

Huerta (39 de ani) este cunoscut din serialul „Narcos: Mexico” și a mai jucat și în filme precum Sin Nombre sau Trei Destine.

Black Panther II este continuarea primului film din 2018, care a generat încasări de peste 1,3 miliarde dolari. Filmările au fost oprite după decesul neașteptat al lui Chadwick Boseman.

Marvel nu a lansat anul acesta nicio producție, fiind primul an de după 2009 în care nu lansează niciun film. Anul viitor are însă mai multe filme în pregătire, atât pentru cinema, cât și pentru televiziune.

Mexicanul Tenoch Huerta se află în negocieri avansate pentru rolul antagonistului, în timp ce Letitia Wright, Lupita Nyong’o, Winston Duke şi Angela Bassett sunt aşteptaţi să revină în noul film. Marvel, care nu a comentat informaţiile și nu a dezvăluit până în prezent planurile făcute fără Boseman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...