Teodorovici: Klaus Iohannis a promulgat, în sfârșit, modificările Codului Fiscal depuse în Parlament anul trecut

Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finanțelor, a explicat astăzi pe Facebook că majorarea accizelor de la 1 ianuarie 2021 nu este nicidecum parte a legilor care au fost făcute în mandatul lui de ministru.

Mai mult, el a precizat că astăzi președintele Klaus Iohannis a promulgat proiectele de modificare a Codului Fiscal, depus de anul trecut în Parlament.

„În timp ce unii se luptă până la ultima suflare să primească funcții în Guvern și în Parlament, altele sunt cele mai mari satisfacții pentru mine!

Președintele Iohannis a promulgat astăzi, proiectele de modificare a Codului Fiscal și a Codului de procedură Fiscală, pe care le-am depus anul trecut, în Parlament! Aceste proiecte conțin modificări importante CERUTE impetuos de mediul de afaceri, cu care m-am consultat, alături de colegii mei din Ministerul Finanțelor Publice, mai mult de un an de zile, pentru a da economiei românești acele măsuri concrete și absolut necesare.

Și nu, NU aștept din partea vreunui reprezentant al mediului de afaceri nicio vorbă bună, nicio mulțumire… Sper doar ca această veste să-i bucure și să le fie de folos, căci chiar au nevoie”

P.S.: Totuși, vreau să demontez un fake news care se tot rostogolește în spațiul public, cum că prin proiectul de modificare al Codului Fiscal aș fi mărit accizele începând cu 1 ianuarie 2021! Nimic mai FALS! Din păcate, este adevărat că accizele la benzină, motorină și țigarete vor crește, dar din cauza unui amendament introdus de deputatul PNL, Bogdan Huțucă!

Așadar, PNLiștii chiar vor crește impozitele indirecte în 2021, deși au spus că nu le vor crește…”, a scris Eugen Teodorovici pe Facenook

Mai multe articole...

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole