Teodosie Arhiepiscopul Tomisului are cont pe TikTok! Ce postează

Publicat: 03 nov. 2022, 16:00, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
Teodosie Arhiepiscopul Tomisului are cont pe TikTok! Ce postează

Teodosie Arhiepiscopul Tomisului are cont pe TikTok! „De astăzi ne găsim și pe tik-tok cu numele Arhiepiscopia Tomisului, unde IPS Teodosie și alți preoti și teologi ai Arhiepiscopiei Tomisului vă vor mărturisi scurt și la obiect învățături creștine. Doamne Ajută!”, anunță Arhiepiscopia Tomisului pe Facebook.

Bisericile din România vor să țină pasul cu rețelele de socializare, așa că ÎPS Teodosie și-a făcut cont pe TikTok, unde va posta învățături creștine. ÎPS Teodosie a făcut deja opt postări pe noul său cont de TikTok.

Arhiepiscopul Tomisului are deja aproape 800 de urmăritori și a reușit să strângă mii de like-uri, în nici o zi de la crearea contului.

Teodosie Arhiepiscopul Tomisului are cont pe TikTok: Primele mesaje

  • „Se aud atâtea zvonuri, bieții oameni ies să manifeste pentru necaz, sărăcie.
  • Drept să vă spun, aceste restricții de la curent, de la căldură, să stabilească administrația ce temperatură să ai în casă este ceva care tulbură firea oamenilor.
  • Nu este nicio logică în aceasta. Dumnezeu ne-a dat toate. Să-l lăsăm pe Dumnezeu, să ne rugăm la Dumnezeu ca toate cele așa-zise amenințări ale răului să se transforme în raze de bine”, spune IPS Teodosie într-un prim său mesaj transmis pe TikTok.

Multe declarații controversate ale lui Teodosie Arhiepiscopul Tomisului

IPS Teodosie s-a remarcat în ultimii ani prin multe declarații controversate, iar în timpul lockdown-ului și al stării de alertă a sfidat autoritățile și a oficiat slujbe.

În luna ianuarie a acestui an, el a fost amendat de către polițiști de trei ori, pe motiv că, deși ar fi trebuit să se afle în carantină, el a oficiat slujba la Catedrala Arhiepiscopală ”Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Constanţa, apoi a participat la două evenimente.

În toată perioada de pandemie, el a pledat împotriva vaccinării anti-COVID, susținând că vaccinul „nu este asumat de nimeni și sunt atâtea urmări negative”. De asemenea, i-a îndemnat pe oameni „să se adreseze în masă justiției” privind restrângerea unor drepturi pentru cei nevaccinați și a făcut un „apel la juriști să se mobilizeze și să îi apere”.