Totul despre terenurile agricole ale lui Bill Gates

Bill Gates este obiectul dezvăluirilor The Land Report. Care a dezvăluit că, după ani întregi de rapoarte că achiziționa terenuri agricole în locuri precum Florida și Washington, miliardarul și-a construit un portofoliu masiv.

Acest mare portofoliu de terenuri agricole al lui Gates cuprinde 18 state. Cele mai mari exploatații ale sale se află în Louisiana (69.071 acri), Arkansas (47.927 acri) și Nebraska (20.588 acri). În plus, el are o participație la 25.750 de acri de teren tranzitoriu de pe partea de vest a Phoenix, Arizona, care se dezvoltă ca o nouă suburbie. Potrivit cercetărilor The Land Report, terenul este deținut direct și prin entități terțe de Cascade Investments, vehiculul personal de investiții al lui Gates. Alte investiții ale Cascade includ compania de siguranță alimentară Ecolab, distribuitorul de mașini second-hand Vroom și Canadian National Railway.

Nu este singurul

Potrivit analiștilor, nu este pe deplin clar modul în care este utilizat terenul agricol al lui Bill Gates sau dacă vreunul dintre terenuri este pus deoparte pentru conservare. Cu toate acestea, există unele indicații că terenul ar putea fi utilizat într-un mod care să se alinieze valorilor fundației. Cottonwood Ag Management, o filială a Cascade, este membru al Leading Harvest, o organizație nonprofit care promovează standarde agricole durabile care prioritizează protecția culturilor, a solului și a resurselor de apă.

Gates nu este singurul miliardar pe lista The Land Report cu cei mai buni proprietari de terenuri agricole private. Cofondatorii companiei Wonderful Stewart și Lynda Resnick (cu o valoare netă: 7,1 miliarde de dolari) s-au clasat pe locul trei cu 190.000 de acri. Terenurile lor agricole produc mărfurile pentru mărcile lor, inclusiv mandarinele POM Wonderful, Wonderful Pistachios și Wonderful Halos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...