Tesla, livrări de 185.000 de mașini în primul trimestru al anului

Tesla a livrat aproape 185.000 de mașini în primul trimestru al anului 2021, mai mult decât a produs în aceeași perioadă a anului trecut, potrivit cifrelor pe care compania le-a anunțat vineri.

Dintre mașinile livrate de Tesla în primul trimestru al anului 2021, aproape 183.000 erau vehicule Model 3 și Model Y.

Pe lângă livrările Model 3 și Model Y, compania a vândut, de asemenea, încă 2.020 de automobile Model S care fuseseră produse în trimestrele anterioare. De asemenea, Tesla a anunțat reproiectări pentru modelele S și Model X în ianuarie 2021, care au adăugat noi propulsoare, opțiuni de gamă mai mare și au modificat afișajul din mașină.

Producătorul auto american spune că reproiectările au fost „excepțional de bine primite” și că este în faza incipientă de creștere a producției pentru ambele modele noi. Compania nu a dezvăluit numere de livrare specifice pentru mașinile din China.

China a fost un obiectiv pentru Tesla de când și-a deschis Gigafactory acolo, în 2019, ceea ce compania pare a fi considerată un element foarte important entru satisfacerea cererii pentru mașinile sale. Când Tesla și-a împărtășit cifrele financiare din Q4 2020, a anunțat că fabrica sa din Shanghai îi poate permite să producă până la 1,05 milioane de mașini într-un an.

Dar nici producătorul, nici Elon Musk nu au anunțat încă obiectivele de livrare pentru 2021, dar în comparație cu 88.400 de mașini livrate în primul trimestru al anului 2020, Tesla pare că va a depăși obiectivul de 500.000 de mașini de anul trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...