Teste Covid-19 falsificate, puse la vânzare. Percheziții la o agenție de turism din București

O agenție de turism din București ar fi vândut mai multe certificate de teste Covid-19 negative falsificate. Poliția face cercetări.

Marți au loc percheziții la sediul unei agenții de turism din București într-un dosar privind zădărnicirea combaterii bolilor.

Până acum au fost identificate 11 persoane. Clienții acestei agenții ar fi beneficiat de pachete turistice pentru vacanțe în străinătate și de certificate falsificate care arată un test negativ pentru SARS-CoV2.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor și pentru fals în înscrisuri în acest caz.

La sediul companiei au fost făcute percheziții și au fost ridicate documente. Administratorul agenției de turism care este bănuit de aceste fapte penale urmează să fie audiat, conform Digi24.

Astfel de pachete turistice ce includeau și teste negative pentru Covid-19 ar fi fost vândute încă din luna ianuarie.

Pe adeverințele false apare numele unei clinici medicale din Tulcea, dar reprezentanții acesteia spun că nu au nicio legătură cu agenția de turism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...