VIDEO Testele pentru COVID pot ieși pozitive de la acest fruct!

Pe internet au apărut o mulțime de videoclipuri în care oamenii pun suc natural de fructe pe testul antigen, ca să vadă ce rezultat obțin. Specialiștii atrag atenția că acidul din fructe influențează testele COVID, deci în niciun caz nu trebuie luate în considerare. 

Medicii spun că testele antigen sunt receptive la aciditate, iar, pe lângă portocale și alte fructe, legume sau alimente pot influența rezultatul testului.

@lumi.lumi.lumi1

Nai cum așa ceva🤦‍♀️ trebuie să vezi asta….#test #pozitiv #portocală #covid19 #covid

♬ sunet original – bubu

Pagina de Facebook Ro-Vaccinare a reacționat la acest gen de postări: „O bazaconie a fost distribuită de peste 90 de mii de ori: Sucul de portocale este „pozitiv” la COVID-19. NU, acesta doar distruge testul antigen! (…) la fel cum un test de sarcină nu este menit să fie folosit de un bărbat sau cu o probă din saliva unei femei, testele antigen Covid-19 nu sunt menite să fie utilizate cu mostre de alimente,” se arată în postare.

Pentru a obține un rezultat concludent, trebuie extrasă o cantitate cât mai mare de virus în testul antigen, altfel acesta poate fi doar un test eronat care arată rezultatul negativ, susțin medicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Se întâmplă în această noapte: Ceremonia de repatriere a ultimului detaşament...

Ceremonia de repatriere a ultimului detaşament românesc din teatrul de operaţii Afganistan va avea loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01.30,...