The Crown, sezonul 4. Noul sezon va prezenta relația dificilă dintre Regina Elizabeth și Margaret Thatcher

Netflix a lansat, joi, trailerul sezonului patru al serialului The Crown, unul dintre marile succese ale platformei de streaming. Noul sezon va prezenta relația dificilă dintre regina Marii Britanii și premierul Margaret Thatcher.

„Două femei care conduc, asta este ultimul lucru de care are nevoie această țară”, este auzit spunând prințul Philip, într-o scenă din trailer, iar soția sa îi răspunde „Poate tocmai de acest lucu are nevoie această țară”.

Noul sezon al serialului „The Crown” va fi lansat pe 15 noiembrie de platforma de streaming Netflix și prezintă viața familiei regale britanice la la sfârşitul anilor 1970 și începutul anilor ’80.

O parte importantă din film va fi dedicată relației dintre regină și Margaret Thatcher și tensiunilor dintre cele două, care se vor accentua după „Doamna de Fier”, interpretată de Gillian Anderson, implică Marea Britanie în Războiul Malvinelor.

Tot în acest sezon va fi introdusă și Lady Diana Spencer, viitoarea soție a prințului Charles. Vor fi explorate suişurile şi coborâşurile relaţiei lor, inclusiv ascensiunea Dianei de la o adolescentă rebelă la statutul de persoană publică şi celebritate, căsătoria lor televizată la nivel mondial şi călătoriile lor în străinătate, dar şi nevoia disperată a prinţesei Diana de simţi că face parte cu adevărat din familia regală britanică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...