The Dillinger Escape Plan vine la Rockstadt Extreme Fest 2024

Publicat: 11 apr. 2024, 23:53, de Cristian Matache, în Cultură , ? cititori
The Dillinger Escape Plan vine la Rockstadt Extreme Fest 2024

Trupa americană The Dillinger Escape Plan va face o apariție unică în Europa de Est la festivalul Rockstadt Extreme Fest 2024, care va avea loc la Râșnov, în perioada 30 iulie-4 august.

Această apariție va marca prima dată când trupa va concerta în Europa de Est și va fi o ocazie specială pentru fanii din regiune de a-i vedea live. The Dillinger Escape Plan va sărbători 25 de ani de la lansarea albumului revoluționar „Calculating Infinity”, interpretând un set format din toate piesele de pe album, alături de alte piese selectate din catalogul lor bogat.

„Calculating Infinity” este considerat un album de referință în genul metalcore și a influențat o generație de trupe. The Dillinger Escape Plan este cunoscută pentru muzica sa complexă și tehnică, live-urile energice și spectacolele pline de energie.

Din păcate, Whitechapel au fost nevoiți să-și anuleze apariția la festival din cauza unor probleme logistice neprevăzute. De asemenea, trupa Bride My Soul a anulat toate concertele din 2024 din motive necunoscute.

Organizatorii festivalului au anunțat că vor încerca să reprogrameze aparițiile Whitechapel și Bride My Soul pentru ediția 2025 a festivalului. De asemenea, vor anunța în curând alte trupe care vor completa lineup-ul festivalului, precum și programul complet pe zile.