Theodor Paleologu: Supraimpozitarea este o monstruozitate, o măsură extrem de nedreaptă, care arată disperarea Guvernului

Theodor Paleologu a precizat vineri, că măsura supraimpozitării contractelor part-time lovește cel mai mult în studenți, care nu vor mai avea oportunitatea, odată cu intrarea în vigoare a măsurii fiscale, să acumuleze experiență pe piața muncii în timpul studiilor.

Având în vedere că aceștia nu pot lucra opt ore pe zi, angajatorii nu își vor permite să mai angajeze studenți pe baza contractelor part-time.

Nu poate un student să lucreze 8 ore pe zi. Este o monstruozitate, o măsură extrem de nedreaptă, care arată disperarea Guvernului, incapacitatea de a face față situației. Sunt măsuri de disperare, își dovedesc incompetența”, a spus Theodor Paleologu pe B1 TV.

„Ăsta nu mai e partid liberal”

Theodor Paleologu a mai precizat că PNL abandonează orice identitate liberală.

Ăsta nu mai e partid liberal. Din punct de vedere economic când supraimpozitezi contractele part-time…nici măcar un partid social-democrat zdravăn la cap nu face așa ceva. Pe vremea lui Dragnea s-a propus asta. Asta spune multe, că un asemenea personaj ajunge guru economic.

E incalificabil din toate punctele de vedere este o demisie a așa zișilor liberali români și o aliniere în ce are mai rău PSD”.

Mai multe articole...

2 COMENTARII

  1. Sunt hotarati sa jefuiasca si sa saraceasca populatia .Animale aduse de Iohannis la guvernare.Sa ataci oamenii cu venituri mici,firmele,micii afaceristi si sa platesti pensii speciale ,sa angajezi fara numar la stat ,sa platesti salarii de zeci de mii de euro la stat asta este terorism politic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole