Tichete anticriză pentru locuitorii din Sectorul 1. Anunțul lui Clotilde Armand

Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, anunță că proiectul tichetelor anticriză pentru locuitorii din sector, cei mai bogați, de altfel, la nivel de Capitală, a fost votat de consilierii PSD și PNL. Inițial aceștia s-au opus, după care au venit cu amendamente.

”Proiectul privind tichetele anticriză a trecut de votul Consiliului Local al Sectorului 1 cu 25 votru PENTRU și 1 ABȚINERE. PNL % PSD au adus modificări prin amendamente. Amintesc că tot ei au spus într-o conferință de presă comună susținută azi dimineață că acest proiect este mită electorală. Acum au votat pentru așa-zisa mită. Iată ipocrizia uselistă în forma ei deplină, iată cum s-au făcut de râs singuri”, a postat Clotilde Armand pe pagina de Facebook.
Consiliul Local Sector 1 a votat voucherele anticriză în varianta propusă de consilierii PNL-PSD și nu cea propusă de Clotilde Armand.

Astfel, acestea vor fi acordate pe gospodărie, nu pe persoană, și diferențiat în funcție de venit, între 1.000 și 3.000 lei, potrivit Hotnews.ro. Documentele cerute pentru acordarea ajutorului vor fi trimise pe o adresă de email, așa că nu se va face înscrierea pe site-ul creat de edil.

Sumele de care vor beneficia locuitorii din Sectorul 1 sunt diferențiate, în funcție de venituri, având o valoare de 1.000, 2.000 și 3.000 lei/gospodărie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole