Tichete pentru vaccinare. Încep înscrierile pentru acordarea tichetelor de masă restante, în Sectorul 4

Primăria Sectorului 4 demarează înscrierile pentru acordarea tichetelor de masă restante persoanelor vaccinate cu schema completă împotriva COVID -19.

Sunt eligibile persoanele cărora, în perioada 3 septembrie 2021-14 aprilie 2022, li s-a administrat doza 2 la unul dintre vaccinurile AstraZeneca, Pfizer şi Moderna sau doza unică la serul Johnson&Johnson în centrele din Sectorul 4: Grand Arena Mall; Palatul Naţional al Copiilor; City Office; drive-thru Metro Berceni; Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Ioan”; Spitalul de Boli Cronice „Sf. Luca”; Spitalul Clinic de Psihiatrie „Dr. Al. Obregia”; Comandamentul Brigăzii 1 Mecanizată.

Înscrierile pentru a intra în posesia bonurilor în valoare de 100 de lei se pot face online, accesând link-ul https://start.ps4.ro/tichete şi completând formularul aferent cu datele personale (nume, prenume, CNP, număr de telefon) sau fizic, prin prezentarea la Biroul de Asistenţă din Mall Grand Arena.

După verificarea documentelor, persoanele eligibile vor fi contactate telefonic pentru a li se acorda tichetele de masă, ce vor putea fi ridicate de la fostul centru de vaccinare din Mall Grand Arena, începând din 31 octombrie, de luni până vineri, în intervalul orar 9,00- 17,00.

Bonurile valorice sunt valabile până pe 31 decembrie. 93.316 de cetăţeni au beneficiat în Sectorul 4 de schema completă de vaccinare în perioada 3 septembrie 2021-14 aprilie 2022.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

La un pas de tragedie, tot în Dâmbovița. O cisternă cu...

O nouă tragedie era să aibă loc tot în județul Dâmbovița. O cisternă plină cu GPL a acroșat un parapet pe autostrada București-Pitești și...