Tichete pentru vaccinare. Încep înscrierile pentru acordarea tichetelor de masă restante, în Sectorul 4

Primăria Sectorului 4 demarează înscrierile pentru acordarea tichetelor de masă restante persoanelor vaccinate cu schema completă împotriva COVID -19.

Sunt eligibile persoanele cărora, în perioada 3 septembrie 2021-14 aprilie 2022, li s-a administrat doza 2 la unul dintre vaccinurile AstraZeneca, Pfizer şi Moderna sau doza unică la serul Johnson&Johnson în centrele din Sectorul 4: Grand Arena Mall; Palatul Naţional al Copiilor; City Office; drive-thru Metro Berceni; Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Ioan”; Spitalul de Boli Cronice „Sf. Luca”; Spitalul Clinic de Psihiatrie „Dr. Al. Obregia”; Comandamentul Brigăzii 1 Mecanizată.

Înscrierile pentru a intra în posesia bonurilor în valoare de 100 de lei se pot face online, accesând link-ul https://start.ps4.ro/tichete şi completând formularul aferent cu datele personale (nume, prenume, CNP, număr de telefon) sau fizic, prin prezentarea la Biroul de Asistenţă din Mall Grand Arena.

După verificarea documentelor, persoanele eligibile vor fi contactate telefonic pentru a li se acorda tichetele de masă, ce vor putea fi ridicate de la fostul centru de vaccinare din Mall Grand Arena, începând din 31 octombrie, de luni până vineri, în intervalul orar 9,00- 17,00.

Bonurile valorice sunt valabile până pe 31 decembrie. 93.316 de cetăţeni au beneficiat în Sectorul 4 de schema completă de vaccinare în perioada 3 septembrie 2021-14 aprilie 2022.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...