Timiş: Liberalii propun alegeri interne, care să stabilească viitorul candidat pentru Primărie

Preşedintele PNL Timiş, Alin Nica, a declarat, duminică, în cadrul unei şedinţe comune cu birourile de conducere ale PNL Timiş, PNL Timişoara şi TNL Timiş că pentru alegerile din 2024 va propune o nouă modalitate de stabilire a candidaţilor, respectiv, alegeri interne.

M-am gândit să introducem, în premieră în PNL Timiş, alegerile primare. Consider că prima condiţie pe care trebuie să o îndeplinească orice candidat la o funcţie publică este să fie dorit de membrii de partid. De aceea, vă propun să lansăm aceste alegeri primare în primul rând pentru candidatul la Primăria Timişoara. Oricine se poate înscrie în cursă. Candidaţii îşi vor face campanie în interiorul partidului şi apoi urmează votul membrilor. Cel care obţine majoritatea de voturi din partea membrilor PNL va fi desemnat candidat la Primăria Timişoara”, a anunţat Alin Nica.

Liderul liberalilor timişeni a menţionat că se va elabora un regulament clar şi transparent pentru a alege cel mai bun candidat care să intre în cursa pentru recâştigarea Primăriei Timişoara.

„Vom elabora un regulament clar şi transparent şi astfel vom alege cel mai bun candidat la Primărie. Putem apoi extinde acest mod de lucru şi pentru consilierii locali, pentru cei judeţeni, pentru preşedintele Consiliului Judeţean Timiş şi pentru parlamentari”, a adăugat Alin Nica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dacian Cioloş este cetăţean francez?EXCLUSIV

Aflat dintotdeauna într-un con de umbră, fostul minuscul funcţionăraş agronom ajuns cu sprijinul nemijlocit al “ciumei roşii” comisar european, ba chiar şi premier al...

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...