Inundații în Dobrogea. Cu locuințele inundate, dar fără apă potabilă și energie electrică

Vremea rea crează probleme în Dobrogea. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) ”Dobrogea” a primit un număr de 20 de apeluri, luni dimineața, cu privire la  inundarea unor gospodării şi căderea de copaci pe carosabil în localitatea Cerchezu şi cartierul Palazu al municipiului Constanţa, potrivit Agerpres. 


„De la intrarea în vigoare a codului portocaliu şi până în momentul de faţă, prin SNUAU 112 s-au primit peste 20 de apeluri ce sesizează gospodării sau case inundate, dar şi copaci căzuţi pe carosabil. S-au anunţat autorităţile locale (primăriile), dar şi echipaje de pompieri care acţionează pe raza localităţilor Palazu Mic şi Cerchezu”, a transmis ISU „Dobrogea.

Potrivit Regiei Autonom Judeţene de Apă (RAJA) Constanţa, începând cu ora 8,00, mai multe staţii de pompare au înregistrat variaţii şi căderi de tensiune. Ca urmare a lipsei de energie electrică, nu s-a putut furniza apă potabilă, în localităţile Topraisar, Cobadin, Viişoara şi Valu lui Traian.

Meteorologii au emis, luni dimineaţă, o avertizare Cod portocaliu de ploi şi vânt puternic, valabilă în judeţele Constanţa şi Tulcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole