Tom Hanks: Stau bine, dar n-o să dau 28 de milioane de dolari pentru a zbura în spațiu

Actorul american Tom Hanks a refuzat oferta lui Jeff Bezos de a zbura în spațiu, informează The Independent.

Este adevărat că Jeff Bezos te-a întrebat dacă vrei să mergi în spațiu înaintea lui William Shatner”, l-a întrebat pe Tom Hanks gazda emisiunii „Jimmy Kimmel Live!”.

„Păi, da, cu condiția să plătesc (zborul)”, a spus Hanks. „Și, știi și tu, o astfel de călătorie costă vreo 28 de milioane de dolari”.

„Stau bine, Jimmy, Stau bine. Dar n-o să dau 28 de milioane de dolari pentru asta”

În luna octombrie, actorul William Shatner a zburat în spațiu la aproximativ 55 de ani de la prima sa apariţie în rolul căpitanului Kirk din serialul ştiinţifico-fantastic de televiziune „Star Trek”.

După un zbor care a durat 11 minute, Shatner, în vârstă de 90 de ani, a devenit astfel cea mai vârstnică persoană care călătoreşte în spaţiu, în cadrul unui zbor comercial Blue Origin.

William Shattner și Tom Hanks nu sunt singurele vedete de la Hollywood cărora li s-a oferit ocazia de a zbura în spațiu. Anul trecut, Tom Cruise a anunțat că e în negocieri cu NASA și compania SpaceX a miliardarului Elon Musk, pentru a realiza un film în spațiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...
Ovidiu Zară

China sau America? Mizez pe China!

Ascensiunea economicã din ultimii 100 de ani a Chinei se numără cu siguranță printre cele mai importante evoluții mondiale. Cu America încă prinsă de ani...